Liga 1

Reacția lui Cristiano Bergodi, după anunțul lui Dan Șucu: „Nu ne-am văzut de zece zile”

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu  —  vineri, 08 decembrie 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a vorbit despre anunțul făcut joi de acționarul majoritar, Dan Șucu.

  • Rapid - FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la 20:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

„Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri”, a anunțat azi Dan Șucu.

Întrebat despre comunicatul omului de afaceri, antrenorul italian spune că nu a mai discutat cu acesta de zece zile și că urmează să aducă doar doi sau trei jucători.

VIDEO Reacția lui Cristiano Bergodi, după anunțul lui Dan Șucu

>

„Eu nu am vorbit cu domnul Șucu. M-am văzut cu el în urmă cu zece zile. Sunt prostii astea că eu vreau să schimb jumătate de echipă, că aducem 5-6 jucători. Sunt prostii, Nu e vorba să aducem 5-6 jucători noi, nu schimbăm toată echipa pentru că am ieșit din Cupă. Chiar și Petrila și Rrahmani pot fi achiziții. Revin după multe accidentări, 

Și ar mai fi de adus doi sau trei jucători. Trebuie să avem concurență pe posturi. Și iată că asta sunt cei 5-6 jucători noi”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat. Suntem hotărâți să avem și să păstrăm sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă! Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion nu are ce căuta alături de noi! Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

- Dan Șucu

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.