Liga 1

Ion Crăciunescu, consternat de o fază din Iași - UTA: „Aoleu! E penalty și «roșu». Poate n-au vrut să vadă la VAR...”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Poli Iași ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei reprize din duelul cu UTA.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 08 decembrie 2023

Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că Poli Iași ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei reprize din duelul cu UTA

Poli Iași și UTA au oferit o primă repriză atractivă, ținând cont de gerul din Copou. Gazdele ar fi putut să deblocheze tabela în prelungirile primei reprize, dacă brigada condusă de Marcel Bîrsan ar fi fost atentă la duelul dintre Abeid și Gheorghiță.

Greșeală de arbitraj în Poli Iași - UTA: „Aoleu! E penalty și roșu”

În al patrulea minut al prelungirilor primei reprize, la un corner executat de Alin Roman, Andrei Gheorghiță a fost călcat evident de Aly Abeid.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Mijlocașul ieșenilor a rămas căzut pe gazon, în timp ce arădenii au plecat pe contraatac. Marcel Bîrsan n-a remarcat incidentul, dar a așteptat analiza din camera VAR.

Au trecut câteva zeci de secunde înainte ca Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu, oficialii responsabili cu arbitrajul video, să decidă că nu a fost fault. Prima repriză s-a încheiat fără gol. 

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a reacționat dur în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport: „Aoleu! E roșu și penalty! Poate n-au vrut să o vadă la VAR...”.

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.