Liga 1

Noi detalii despre transferul făcut de Gigi Becali » Ce clauză a acceptat FCSB

Luis Phelipe // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 08 decembrie 2023

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a vorbit după victoria cu UTA, 1-0, despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB, jucător pe care Becali îl voia de mai mult timp, după cum a anunțat GSP.ro.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a bătut palma cu Poli Iași pentru a-l transfera pe brazilianul de 23 de ani, care poate juca atât în bandă, cât și în centrul atacului.

Iar Cornel Șfaițer a dat detalii despre negocieri și despre clauza pe care FCSB a acceptat-o.

Detalii despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB

„Am negociat foarte repede pentru el. FCSB l-a vrut, iar noi am dorit să obținem procente pentru el. Îi prevăd un viitor frumos. Are doar 23 de ani. Cred că vom mai obține bani și în viitor datorită lui. 

Suma este de 200.000 de euro. Avem și 20% dintr-un viitor transfer. Am dorit procente mai mari, dat atât am obținut. Are multă calitate și vrem să aibă un parcurs cât mai bun la FCSB”, a declarat Cornel Șfaițer, potrivit digisport.ro.

Luis Phelipe de Souza Figueiredo e un fotbalist adus în vară de nou-promovata Poli Iași. Brazilianul are contract până în vară cu Poli Iași. În acest sezon, Luis Phelipe a bifat 19 partide în Superligă. A dat trei goluri (două cu Farul și unul cu Sepsi) și patru pase de gol. La bază, Luis Phelipe este extremă stânga, care poate juca și în centru, dar și în dreapta. E același profil de jucător precum Dorin Rotariu, Alexandru Băluță, Florinel Coman, Octavian Popescu sau David Miculescu.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Toți jucătorii FCSB-ului pot mult mai mult. Managerul tehnic trebuie să decidă selecția și schimbările"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.