Stranieri

Decizie radicală » Internaționalul român schimbă echipa în iarnă, pentru a prinde EURO 2024!

George Pușcaș, stânga (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 09 decembrie 2023

George Pușcaș (27 de ani, atacant) are mari șanse să plece de la Genoa în această iarnă. Transferul l-ar ajuta să prindă naționala la EURO 2024, având în vedere că are statut de rezervă la actuala echipă.

Genoa ar vrea să îl aducă pe Pietro Pellegri de Torino, pentru a-i face concurență lui Matteo Retegui, internaționalul italian din atacul „Grifonului”, potrivit Tutto Mercato

Asta ar însemna ca George Pușcaș să plece, cel mai probabil în Serie B, campionat în care a jucat până în vară, când a promovat cu Genoa în Serie A.

Pușcaș ar fi dorit de Spezia

Unul dintre cluburile care l-ar urmări cu atenție și care l-ar vrea pe Pușcaș e Spezia, notează pianetagenoa1923.net, care citează ziarul La Nazione. Echipa e în criză, riscă să retrogradeze în Serie C, după ce în vară cădea din Serie A în Serie B.

Spezia e pe locul 19 din 20, cu doar 10 puncte în 15 etape. Luca D'Angelo, antrenorul echipei, e cel care l-ar dori pe Pușcaș. Tehnicianul italian îl cunoaște pe George, l-a antrenat la Pisa în 2022.

O problemă în calea realizării transferului ar fi salariu pe care îl are Pușcaș la Genoa. Internaționalul român ar primi 900.000 de euro pe an de la „Grifon”, potrivit sursei menționate.

Transferul l-ar ajuta pe Pușcaș în privința EURO 2024, având în vedere că ar fi titular la Spezia și ar avea meciuri în picioare înainte de turneul final. 

La Genoa, el a jucat 10 meciuri în acest sezon, în care a strâns 283 de minute. Ultimul lui gol pentru echipa de club datează din martie.

VIDEO. Edi Iordănescu: „Pregătirea pentru EURO a început. Trebuie să facem pasul la nivelul următor"

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.