Campionate

„Cel mai bun fotbalist cu care ai jucat?” » Toni Kroos n-a stat mult pe gânduri!

Toni Kroos

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 09 decembrie 2023

Toni Kroos (33 de ani) este unul dintre cei mai mari mijlocași din toate timpurile, campion mondial cu Germania, de 5 ori câștigător de Champions League, jucător cu peste 600 de meciuri jucate la Real Madrid și Bayern Munchen # Întrebat care este cel mai bun fotbalist alături de care a jucat, neamțul l-a ales pe Cristiano Ronaldo.

Toni Kroos are o carieră ilustră. A jucat pentru 3 cluburi, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Real Madrid, plus 106 meciuri pentru prima reprezentativă a Germaniei.

De-a lungul anilor în fotbal, Kroos a avut ocazia de a face echipă cu jucători uriași, însă atunci când este întrebat care este cel mai bun dintre aceștia, nu stă mult pe gânduri.

Alesul a fost Cristiano Ronaldo, pe care l-a avut coleg 4 ani la Real Madrid, între 2014 și 2018.

Toni Kroos: „Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist cu care am jucat”

Destăinuirea a fost făcută în cadrul unui videoclip publicat de canalul oficial de YouTube al Realului, în care Kroos a răspuns la mai multe întrebări:

  • Cel mai bun fotbalist cu care ai jucat? Răspuns: „Cristiano Ronaldo” 
  • Un stadion străin pe care-ți place să joci? R: „Al Borussiei Dortmund” 
  • Dacă nu ai fi fost fotbalist, ce ai fi făcut? R: „Wow, n-am idee. E bine că nu trebuie să... chiar nu știu. Probabil tot ceva în sport, dar nu știu. Am avut noroc să semnez primul meu contract de profesionist la 16 ani, mulțumesc lui Dumnezeu” 
  • Un vis pe care vrei să-l îndeplinești? R: „Să merg la un meci de NBA în SUA. Încă n-am apucat să o fac” 
  • Unde te vezi peste 10 ani? R: „Acasă, cu familia, relaxat. Trăindu-mi viața, bucurându-mă de ea” 
  • Sunetul tău preferat? R: „Nu știu dacă-l știți, dar atunci când nimerești 180 la darts. Când cineva nimerește 180, adică de 3 ori triplu 20, se aude. Caută” 
  • Cel mai bun prieten din fotbal? R: „A fost mereu, pentru că m-a ajutat mult când eram tânăr, Miroslav Klose, atacantul lui Bayern și al Germaniei”.

31 de trofeea cucerit Kroos de-a lungul carierei, printre care Cupa Mondială (2014), 5 Champions League, 3 titluri în Germania și 3 în Spania

Câțiva jucători alături de care a jucat Toni Kroos: Luka Modric, Sergio Ramos, Manuel Neuer, Philipp Lahm, Franck Ribery, Arjen Robben, Iker Casillas, Karim Benzema, Gareth Bale, Marcelo, Miroslav Klose, Michael Ballack

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.