Campionate

Golgheterul spaniol care-și ține economiile în lei a venit la antrenament cu o mașină de numai câteva mii de euro!

În 2019, Borja a scos din portofel o bancnotă de 1 leu în timpul unei emisiuni

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 09 December 2023

Borja Iglesias (30 de ani), atacantul lui Real Betis, s-a prezentat la antrenament zilele trecute la volanul unui Seat Panda, acesta fiind și supranumele pe care-l poartă.

De mai bine de 4 ani, Borja Iglesias evoluează la Real Betis, club care l-a cumpărat în vara lui 2019 cu 28 de milioane de euro.

Deunăzi, cel supranumit „Panda” a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a mers la antrenament la volanul unui Seat... Panda. Este vorba despre un model clasic, o mașină cu un preț de numai câteva mii de euro.

VIDEO: Borja Iglesias a venit la antrenament cu o mașină de numai câteva mii de euro

Borja a început să se afișeze cu acel Seat Panda de când are o colaborare cu Sixt, companie pentru închiriere de mașini, care i-a pus la dispoziție și vehicule mai apropiate de veniturile lui, precum diferite modele de Porsche, BMW și Mercedes.

Borja Iglesias își ținea economiile în lei!

Un alt moment în care Borja a șocat s-a petrecut în urmă cu aproape 5 ani, la început de 2019, când Iglesias evolua la Espanyol.

Atunci, „Panda” a dezvăluit în cadrul emisiunii „La Resistencia” de la Movistar Plus că își ține economiile în lei. Pentru a-și susține afirmațiile, a scos din buzunar o bancnotă de 1 leu, și a spus:

„Am 3.318.847 de lei româneşti în cont, te asigur. Îmi place mult la această bancnotă faptul că nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor româneşti”.

Tot din La Liga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.