Campionate

Îl recunoști? Fostul star din Premier League, apariție incognito în metrou: nimeni nu și-a dat seama cine e

Andrey Arshavin, „deghizat” într-un metrou din Londra

Articol de Remus Dinu  —  Saturday, 09 December 2023

Andrey Arshavin, fostul mijlocaș ofensiv al lui Arsenal, și-a pus în încurcătură urmăritorii cu una dintre fotografiile postate de curând în social media. Cu ochelari de vedere și căciulă în cap, rusul ajuns la 42 de ani a trecut neobservat într-un metrou din Londra. 

Mult timp printre favoriții suporterilor lui Arsenal, Andrey Arshavin s-a retras din fotbal în 2018, după o ultimă experiență la Kairat, în Kazahstan. Astăzi, fotbalistul cu 75 de selecții și 17 goluri în naționala „Sbornaia” e văzut des în Marea Britanie, însă pare schimbat drastic față de anii petrecuți pe Emirates.

Andrey Arshavin, de nerecunoscut într-un metrou din Londra

La jumătatea toamnei, Arshavin s-a fotografiat în metroul londonez, în timp ce se îndrepta către stadionul lui Tottenham. Acolo urma să asiste la meciul lui Spurs cu Fulham. 

Andrey Arshavin, „deghizat” într-un metrou din Londra

Rusul născut la Leningrad, Sankt Petersburg-ul de astăzi, s-a deghizat serios și doar postarea de pe Instagram le-a indicat fanilor că ar fi vorba despre Andrey.

Andrey Arshavin a rămas în istorie la Arsenal pentru „poker-ul” cu Liverpool

„În drum spre White Hart Lane”, a scris fostul jucător rus în dreptul fotografiei respective. Presa britanică a presupus că Arshavin s-ar fi temut să nu se întâlnească în metrou cu suporterii lui Tottenham, ținând cont de trecutul său în tricoul „tunarilor”.

Arshavin a evoluat pentru Arsenal între 2009 și 2013, perioadă în care a bifat 144 de meciuri și a înscris 31 de goluri. În istorie a rămas „poker-ul” reușit într-un egal memorabil cu Liverpool, 4-4, în aprilie 2009.

Meciul de pomină cu Arshavin în prim-plan / Sursă foto: Imago Images

Jurnaliștii de la TalkSport mai aminteau și că Arshavin a fost la un moment dat aproape de o mutare la Tottenham, însă ea nu s-a mai materializat. Se întâmpla chiar la începutul aventurii sale la Arsenal: 

„N-am fost împotriva unei mutări la Spurs. Dacă ar fi fost vorba doar de acceptul meu, trecerea s-ar fi putut realiza”, mărturisea el.

Tot în 2023, Arsenal a șters tweet-ul în care-i urma la mulți ani lui Arshavin

Un alt episod în care Arshavin a fost protagonist în 2023 s-a petrecut în luna mai, în ziua în care acesta a împlinit 42 de ani. 

Cel mai important club al carierei, Arsenal, i-a transmis o urare pe Twitter cu ocazia zilei de naștere, dar, pe fondul numeroaselor comentarii critice primite de la ucraineni, londonezii au șters tweet-ul!

Tweet-ul dispărut de pe contul oficial al „tunarilor”

Fanii „tunarilor” - și nu numai - l-au acuzat pe Arshavin că ar fi de partea președintelui Putin în războiul sângeros declanșat de Rusia în Ucraina. 

În 2007, Andrey a candidat, din partea partidului Rusia Unită, la funcția de deputat pentru Adunarea Legislativă din Sankt Petersburg. Ex-fotbalistul a fost în fruntea listei partidului, dar a renunțat ulterior la mandatul său.

VIDEO Mikel Arteta: „Nu pot garanta că nu va pleca nimeni în ianuarie” + Care este situația lui Ramsdale

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.