Liga 1

Gigi Becali, gata să bifeze un nou transfer » Încă un jucător din Superligă e la un pas să semneze FCSB

Articol de Sergiu Alexandru, Alexandru Răducanu  —  sâmbătă, 09 decembrie 2023

FCSB e aproape de al doilea transfer al iernii: mijlocașul ghanez Baba Alhassan (23 de ani) e la un pas să semneze formația roș-albastră. GSP.ro a scris de vineri despre interesul lui Gigi Becali pentru Alhassan. 

Gigi Becali continuă campania de transferuri din Superligă. După ce l-a transferat pe Luis Phelipe (extremă), Gigi Becali e gata să aducă un alt fotbalist care impresionează.

„Cluburile s-au înțeles. Cu jucătorul, mai puțin deocamdată. Va veni la București în zilele viitoare pentru a discuta despre salariu”, a transmis Radu Naum, editorialist GSP și moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, potrivit digisport.ro. Astfel, Gigi Becali e pe cale de a câștiga duelul cu Rapid.

Baba Alahassan, aproape de un transfer la FCSB

„Vreau un optar, un atacant central și un atacant lateral”, spunea Gigi Becali. Patronul FCSB s-a mișcat repede și în doar 24 de ore a adus doi dintre jucătorii de pe lista sa.

Din informațiile Gazetei, sibienii vor încasa 600.000 de euro pentru mijlocașul central, iar suma totală va ajunge la 700.000 de euro, cu tot cu clauze. Cu 200.000 de euro mai puțin decât oferea Rapid.

Baba Alhassan // FOTO: Imago

Baba Alhassan a ajuns la FC Hermannstadt în octombrie 2020, de la juniorii lui Real Valladolid. Și a devenit rapid om de bază la sibieni, bifând în total 105 partide și 17 goluri pentru sibieni.

750.000 de euroe cota lui Baba Alhassan, potrivit transfermarkt

În acest sezon, ghanezul a jucat în 18 meciuri pentru trupa lui Marius Măldărășanu, marcând două goluri.

Concurență serioasă la FCSB

Alhassan ar urma să aibă parte de o concurență serioasă la FCSB. Ghanezul va trebui să lupte pentru un loc de titular, în linia de 3 mijlocaș de la FCSB, cu Darius Olaru, Damjan Djokovic, Adrian Șut, dar și Ovidiu Popescu și Mihai Lixandru.

VIDEO Elias Charalambous, conferință de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.