Liga 1

Nemaivăzut pe noul Giulești » Record negativ pe arena Rapidului

Articol de Liviu Manolache, Sergiu Alexandru  —  Saturday, 09 December 2023

La primul meci în Giulești după eliminarea din grupele Cupei României, Rapid a bifat un record negativ: cea mai mică audiență pe noul stadion.

Supărați după 0-0 cu CFR Cluj, suporterii Rapidului i-au criticat pe jucători, scandând: „Rușine să vă fie!” și „Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”. 

Rapid - FC Voluntari, cea mai mică audiență pe noul Giulești

Iar la meciul cu FC Voluntari, suporterii nu s-au înghesuit să vină. Cifra oficială: 5.934. Astfel, a fost atinsă o bornă negativă. S-a înregistrat cea mai mică audiență începând cu primăvara lui 2022, de când Rapid a inaugurat noua arenă.

Precedentul record negativ fusese stabilit în sezonul trecut, tot la un meci cu FC Voluntari (4-1). Atunci, pe 4 februarie 2023 au fost prezenți 7.123 de spectatori.

11.875spectatori pe meci a fost media înregistrată de Rapid în primele 9 partide acasă din ediţia curentă, locul 3 în ierarhia spectatorilor

După golul 1-0 marcat de FC Voluntari, în minutul 66, fanii au avut o reacție impresionantă și au început să-și încurajeze favoriții, cu speranța că vor reveni. După ce scorul s-a făcut 0-2, în minutul 73, suporterii și-au pierdut răbdarea și au început să-i huiduie pe jucători.

Eu am tot respectul pentru fani. Dacă noi treceam de Cupă, spuneam că totul e perfect, că am jucat foarte bine. Noi am făcut un meci bun cu CFR Cluj. Nu am reușit să dăm, avem această problemă. Nu am putut câștiga, dar echipa a jucat bine. A avut ambiție și dorință. 

– Cristiano Bergodi, înainte de Rapid – FC Voluntari

VIDEO Spectacol înainte de Rapid - FC Voluntari

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.