Liga 1

Imaginile care vor ajunge în toată Europa » Galeria Rapidului și-a ironizat jucătorii și a scandat pentru adversari: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 decembrie 2023

Galeria Rapidului a oferit scene unice în ultimul sfert de oră al meciului cu FC Voluntari, după golul de 2-0 marcat de Ricardinho. Giuleștenii au pierdut, scor 1-2. 

Părăsită de suporteri, cea mai redusă asistență din istoria noii arene la un meci din prima ligă, Rapidul a arătat dezolant în fața Voluntariului. 

VIDEO. Imaginile anului în fotbalul românesc! Galeria Rapidului cântă „Viața mea o împart alături de Voluntari”

Suporterii au trecut prin toate stările. Huiduieli sporadice s-au auzit încă din prima repriză. Au fost urmate fluierături puternice, după golurile ilfovenilor venite într-un interval de 7 minute. 

Furia a căpătat o formă savuroasă în Giulești. În ultimul sfert de oră, galeria Rapidului a oferit un moment unic și a început să cânte refrenul favorit al fanilor adverși: „Viața mea o împart alături de Voluntari”. 

Tonul a fost dat de liderul peluzei rapidiste: „Haideți să cântăm ceva pentru nea Gică, e rapidist: «Viața ta o împarți alături de Voluntari»”. Nea Gică este șeful micuței grupări care susține clubul din Ilfov.

Scandarea a continuat și după golul de generic marcat de Papeau. 

Imediat după fluierul care a confirmat eșecul Rapidului, ultrașii au scandat demisia și i-au huiduit pe jucători. Cristiano Bergodi și elevii lui s-au îndreptat către vestiare, renunțând la clasicul salut de final. 

Scene nemaivăzute s-au petrecut și după meci, când ultrașii rapidiști și-au chemat adversarii de la Voluntari pentru a scanda împotriva Stelei:

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.