Liga 1

Alex Ioniță, după înfrângerea cu Voluntari: „E greu când ai tăi te huiduie”

Alex Ioniță

Articol de Alexandru Stanciu  —  sâmbătă, 09 decembrie 2023

Alex Ioniță, mijlocașul Rapidului, s-a declarat dezamăgit de atitudinea suporterilor la finalul meciului pierdut cu Voluntari, scor 1-2.

Galeria Rapidului a huiduit în mai multe momente prestația echipei, iar la scorul de 0-2 aceștia au început să cânte refrenul favorit al fanilor adverși: „Viața mea o împart alături de Voluntari”.

+26 Foto
Rapid nu-și revine / foto: Cristi Preda (GSP)

Alex Ioniță: „E greu când ai tăi te huiduie”

„Avem nevoie neapărat să ne revenim și să câștigăm următoarele două meciuri. Într-o săptămână am reușit să stricăm tot ce am muncit atâtea luni bune. Am jucat foarte slab și cu CFR, la Botoșani și cu U Cluj acasă, 

Pe mine mă doare foarte tare că ne-au huiduit suporterii, dar au perfectă dreptate. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, la nivelul a tot ce înseamnă Rapid și să nu ne mai prezentăm cum am făcut cu U Cluj, la Botoșani sau astăzi.

Am mers în fața lor, i-am aplaudat și am mers la vestiare. Personal trec printr-o perioadă slabă. E vorba de formă, de moment, de încredere. Când scorul era 2-0 parcă nici nu mai puteam să alerg, așa simțeam. E destul de greu când ai tăi te huiduie”, a declarat Alex Ioniță la Fotbal Club, la Digi Sport.

VIDEO. Jucătorii Rapidului, dărâmați după eșecul cu FC Voluntari

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.