Liga 1

Daniel Niculae și Victor Angelescu, în vestiar după Rapid - FC Voluntari » Ce le-au transmis șefii giuleștenilor

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 10 decembrie 2023

Rapid se află într-un moment greu în Superligă (4 meciuri fără victorie), iar conducerea a avut un mesaj pentru jucători.

La conferința de la finalul meciului cu FC Voluntari, 1-2, antrenorul Cristiano Bergodi a dezvăluit că președintele Daniel Niculae și acționarul minoritar Victor Angelescu au venit în vestiar pentru a-i încuraja pe jucători.

Victor Angelescu și Daniel Niculae, în vestiarul Rapidului

>

„Au fost două vorbe. Ne-au încurajat, ne-au încurajat. Au stat cu băieții în vestiar. Eu nu am discutat. 

Nu e ușor. E o dezamăgire mare pentru toată lumea. Dar avem șanse să revenim. În acest moment nu ne iese nimic. Se poate spune că e o mică criză, dar am încredere că putem reveni. Avem încă șanse să revenim. Se întâmplă astfel de lucruri într-un campionat. Asta e. Mergem înainte”, a declarat Cristiano Bergodi.

Nu mă simt vizat. E normal, sunt antrenorul echipei. În aceste momente eu trebuie să muncesc și să scot echipa din această pasă proastă. Domnul Șucu poate spune orice lucru, el este patronul.

Simt că nu ne iese nimic și că suntem frustrați. Am avut situații de a da gol, ei au avut două acțiuni și ne-au dat gol. E o perioadă negativă din toate punctele de vedere. Nu avem nici noroc. Asta este. Da, este o mică criză. Este o criză de rezultate. E o perioadă în care trebuie să strângem rândurile. Nu ne iese nimic.

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO Galeria Rapidului și-a ironizat jucătorii: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.