Liga 1

„Cu tot respectul, dar nu avem atacanți” » Bergodi a explicat de unde a pornit căderea Rapidului

Cristiano Bergodi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 10 decembrie 2023

Rapid a pierdut acasă cu FC Voluntari, scor 1-2, iar Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a acuzat problemele de lot.

Rrahmani, Petrila și Emmers, 3 dintre cei mai importanți jucători ai echipei, sunt accidentați. 

Bergodi crede că lipsa atacantului titular, Albion Rrahmani, se resimte cel mai mult, pentru că Soni, cel care ar trebui să îl înlocuiască, nu e încă 100% din punct de vedere fizic.

Cristiano Bergodi: „Nu avem atacanți”

>

„Ăsta nu e jocul nostru, cu 9 fals. Nu am avut unul mai puternic în față. Nici Soni nu e pregătit. Dacă cineva găsește o soluție, îl ascult. Nu avem identitate, jocul e diferit de cel din trecut. Se poate spune că e o criză mică. Trebuie să muncim, să găsim soluții, nu e ușor. E un moment în care nu ne iese nimic în față. 

Nu îmi reproșez nimic, caut mereu soluții. Lucrurile mergeau bine la început, au mers o perioadă și cu jucătorii aceștia. Ne lipsesc 3 jucători importanți, formasem deja o echipă tip. Noi nu avem atacanți, cu tot respectul pentru jucători. Stan e tânăr, încă nu e pregătit să țină singur atacul Rapidului, nici nu ar fi corect să îi cerem asta, pentru că e neexperimentat

Am încercat cu jucători mai maturi și ne-a ieșit o perioadă. Nu poți să domini un campionat jucând cu 9 fals. Soni nu e încă pregătit 100%, dar nu e vina lui, a venit de puțin timp, nu s-a pregătit mult cu echipa. Nu sunt dezamăgit de jucători”, a declarat Cristiano Bergodi la conferința de presă.

Echipa de start a Rapidului cu Voluntari: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Borja Valle – Funsho, Soni, Papeau

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.