Liga 1

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace

Luis Phelipe // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 10 decembrie 2023

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre transferul extremei Luis Phelipe (22 de ani) la FCSB.

Brazilianul venit în vară la Poli Iași va juca din iarnă la FCSB, care-l cumpără pentru 200.000 de euro. Leo Grozavu a vorbit despre fotbalistul care a impresionat în acest sezon și spune că avea nevoie să mai stea la Poli Iași. Și a explicat care sunt punctele slabe ale acestuia.

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe trebuia să mai stea la Poli Iași. Nu e suficient de matur pentru FCSB”

Luis Phelipe mai avea nevoie de timp, să joace la Iași. Ca om și ca fotbalist, e destul de imatur, ca să spun așa.  E un copil până la urmă. Are nevoie de foarte multe și de oameni în jurul lui care să-l ajute. Nu știu exact dacă e pregătit de FCSB, un club care introduce jucătorii în malaxor.

Dar e cursul vieții. Când un jucător are ofertă mai bună... E din favelele din Brazilia, are familie, are copil mic. Contează foarte mult pentru el oferta. 

E un băiat extraordinar, sociabil și are calitate. Eu am vorbit cu el și spune că știe ce trebuie să facă, știe de ce nu a reușit la un nivel mai ridicat. Dar e greu să mențină starea asta. Trebuie ca cineva să-l împingă mereu de la spate. Eu am lucrat mult cu el, fizic și mental. Când pierde un duel, cedează. 

Din punctul meu de vedere, e jucător de centrul terenului. Nu are explozia necesară pentru a juca în bandă și nu cere mingea în spațiu.  Din punctul meu de vedere, e jucător de centru, care să joace în spatele atacantului”, a declarat Leo Grozavu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Nu am cum să-l bag în meciul cu FCSB. Dacă la ora meciului toate actele sunt făcute, nu poate să joace. Nu are cum să intre. 

– Leo Grozavu

VIDEO Ce spune Elias Charalambous înainte de CFR Cluj - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.