Box

Protejata lui McGregor a pozat provocator la proba cântarului » Ce a urmat în ring a șocat

+32 Foto
Ebanie Bridges (stânga)/ foto: Instagram @Ebanie Bridges

Articol de David Marinescu  —  duminică, 10 decembrie 2023

Ebanie Bridges, pugilistă australiană, a pozat provocator la proba cântarului, înainte de meciul de titlu la categoria semi-ușoară cu Miyo Yoshida. 

Bridges, care a obișnuit să apară în asemenea ipostaze, pleca favorită în meciul cu Yoshida, în care își apăra titlul IBF. Ea fost susținută de celebrul Conor McGregor înainte de luptă, în videoclipul de prefață al meciului.

Surpriză în meciul Ebaie Bridges - Myio Yoshida

Bridges pleca mare favorită împotriva lui Yoshida, însă șocul s-a produs la capătul a 10 runde, când japoneza a câștigat și i-a luat titlul mondial australiencei. Yoshida a dominat lupta, a reușit câteva lovituri puternice pe parcursul meciului, iar în runda a 10-a era clar că va câștiga. 

Ebanie a căutat un KO care i-ar fi adus victoria, dar nu a l-a reușit și și-a pierdut centura. „Nu a fost seara mea. Felicitări adversarei mele, ca fost mai bună în acest meci. E o mamă singură, frumoasă și modestă. 

Văzând cât de mult înseamnă această victorie pentru fiica ei, înfrângerea nu m-a mai afectat atât de tare. Un eșec nu mă definește, nu o să renunța, o să revin mai puternică”, a transmis Bridges după meci.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.