Liga 1

„Ieși în p*** mea!” » Coman a cedat nervos după decizia controversată a lui Colțescu: arbitrul i-a anulat supergolul și a salvat-o pe CFR!

Supergolul lui Florinel Coman din CFR Cluj - FCSB a fost anulat // foto: captură PrimaSport

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 10 decembrie 2023

Florinel Coman (25 de ani) marcase un supergol în CFR Cluj - FCSB, dar reușita i-a fost anulată pentru un presupus fault comis de Valentin Crețu în faza de construcție.

A doua repriză din CFR Cluj - FCSB a început cu tabela arătând 1-1. La pauză, Gigi Becali a dictat două schimbări, au intrat Valentin Crețu și Octavian Popescu, primul fiind implicat ulterior în cea mai controversată fază a meciului.

În minutul 51, Florinel Coman a înscris un gol superb, cu un șut de la mare distanță, peste 25 de metri de poarta lui Sava. Roș-albaștrii s-au bucurat, cei din staff-ul tehnic s-au îmbrățișat, dar sărbătoarea a durat puțin, pentru că 3 minute mai târziu, reușita a fost anulată.

Supergolul lui Florinel Coman din CFR Cluj - FCSB a fost anulat

>

Care este motivul? Cu 22 de secunde înainte ca mingea să intre în poartă, în jumătatea FCSB-ului a avut loc un duel pentru minge între Valentin Crețu și Philip Otele. Fundașul oaspeților a intrat prin alunecare și a câștigat balonul cu piciorul drept, dar cu piciorul stâng l-a împiedicat pe adversar, asta după ce lovise mingea.

Contactul dintre Crețu și Otele // FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Arbitrii din camera VAR, George Găman și Adrian Popescu, i-au cerut „centralului” Sebastian Colțescu să meargă la monitor pentru a revedea faza, ceea ce s-a întâmplat. Colțescu a considerat că Vali Crețu l-a faultat pe Otele, astfel că a anulat golul și a reluat jocul cu lovitură liberă pentru CFR Cluj!

Din momentul intervenției lui Crețu până când Sava a fost învins de șutul lui Coman, 7 jucători atinseseră mingea. Ngezana i-a trimis lui Crețu, acesta a verticalizat către Octavian Popescu, apoi au atins mingea Băluță, Compagno și Lixandru, cel care l-a servit pe Coman pentru șutul de la mare distanță.

Când a văzut decizia, Coman a reacționat vulgar: „Ieși în p**a mea!”.

Reacția lui Florinel Coman

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.