Liga 1

Adrian Porumboiu, verdict în faza golului anulat de Colțescu în CFR Cluj - FCSB: „Decizia este una clară!”

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 10 December 2023

CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei cu numărul 19 din Superligă. Fostul arbitru Adrian Porumboiu crede că Sebastian Colțescu a luat, într-un final, decizia corectă la faza golului marcat de Florinel Coman. „Centralul” a anulat reușita după consultarea VAR. 

Minutul 52 a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

VIDEO CU MOMENTUL. Adrian Porumboiu, verdict în faza controversată din CFR Cluj - FCSB 

>

„E OK și nu e OK. Decizia în sine este una clară, faultul este evident. Apărătorul lovește mingea, apoi ridică piciorul și îl faultează. Faultul e evident. Numai că arbitrul putea să preîntâmpine treaba asta, să oprească jocul. 

Lasă impresia că faza este corectă, apoi îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el arată că o gestionase foarte bine. Aici sunt lucruri de comentat. 

În sine, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru echipa gazdă”, a spus Adrian Porumboiu la GSP Live. 

>

Prezenți în studioul GSP Live, antrenorii Laszlo Balint și Mihai Teja au fost de acord cu Adrian Porumboiu, considerând că există argumente pentru anularea golului. 

Eu nu văd că Otele dă în minge. Unde o atinge? Mingea rămâne exact acolo. Aici se vede că îl ia cu piciorul stâng peste piciorul stâng. Îi dă peste picior... El nu a văzut în teren ce a dat la VAR. Înseamnă că nu văzuse asta
- Basarab Panduru, la Orange Sport

Da, îl ia cu piciorul stâng. E fault!
- Nicolae Dică, la Orange Sport

VIDEO CU GOLUL. Florinel Coman și Darius Olaru, combinație-letală la golul de 1-1 în CFR Cluj - FCSB 

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.