Liga 1

„Am câștigat, dar ne-au furat!” » Becali a intrat la TV după CFR - FCSB: „Gol valabil, am bătut 2-1!”

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 10 December 2023

Gigi Becali (65 de ani) a intervenit la TV la scurt timp după CFR Cluj - FCSB 1-1. Patronul echipei oaspete se consideră câștigătorul partidei, considerând că golul lui Florinel Coman a fost anulat eronat.

CFR Cluj a deschis scorul în derby-ul cu FCSB, fiind echipa care a intrat mai bine în meci, însă FCSB a revenit. În partea a doua, la scorul de 1-1, Florinel Coman a înscris un gol superb, dar reușita i-a fost anulată, arbitrul Sebastian Colțescu considerând că Valentin Crețu l-a faultat pe Otele în faza de construcție.

La câteva zeci de minute după meci, Gigi Becali a intrat la TV și a opinat că FCSB „a fost furată”. Latifundiarul consideră că duelul dintre Crețu și Otele a fost regulamentar.

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB: „Am fost furați! Gol valabil, am bătut 2-1”

„Echipa mea a câștigat și a fost furată! Păi nu a fost furată? Să spui că nu a atins mingea... mingea sare la jumătate metru în sus din genunchiul lui Crețu!

Și dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele, apoi o atinge Crețu. Care e problema? Piciorul stâng al lui Crețu e jos. Dacă era sus, da, era fault. Dar e jos! Uitați-vă la Colțescu, crede că nu e nimic, dă din mâini.

A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveți părerea voastră, eu o am pe a mea”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

>

Referitor la joc, latifundiarul a afirmat:

„Am dominat clar! E adevărat că ne-au luat tare 15 minute, mi-a fost teamă, apoi am controlat jocul până la final. Am avut două ocazii clare, Compagno trebuia să o bage în poarta goală.

Am jucat cu CFR și am rămas la 5 puncte. Acum Craiova și Rapid vor juca cu CFR. Mă interesează numai CFR-ul, celelalte echipe nu. Poate puțin Craiova. Important este că am rămas la 5 puncte de CFR”.

Tot despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.