Liga 1

Gigi Becali a certat un titular de la FCSB: „Prea crede că poate să facă ce vrea. Joacă varza, băi, că ți-o ia!”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a certat pe Darius Olaru după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, în ciuda faptului că mijlocașul roș-albaștrilor a marcat un gol superb/ foto: Facebook @FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 11 decembrie 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a certat pe Darius Olaru după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, în ciuda faptului că mijlocașul roș-albaștrilor a marcat un gol superb.

Becali îl consideră pe Olaru drept unul dintre vinovați la golul lui Tachtsidis, alături de Alexandru Pantea, care a și fost schimbat la pauză cu Valentin Crețu.

Gigi Becali: „Olaru crede că poate să facă ce vrea la mijloc”

„De la un timp, Olaru prea crede că poate să facă ce vrea la mijlocul terenului. Pantea a fost schimbat pentru că a greșit la gol, s-a blocat apoi. Dar și Olaru a greșit acolo. Trebuia să vină la primit. Joacă varza, băi, că ți-o ia!”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Becali a oferit și informații despre accidentarea lui Olaru, căpitanul de la FCSB fiind schimbat în finalul primei reprize din cauza unei probleme la genunchi.

„N-are nimic Olaru, o să joace. Intrarea a fost cum a fost. E doar o contuzie, nu entorsă. Lovitura a fost atât de tare încât i-a făcut acolo o vânătaie mare. A văzut doctorul. Nu mai trebuie să facă RMN. Nu are nimic. Îl durea și nu putea să pună piciorul jos”, a mai declarat Gigi Becali.

VIDEO cu golul reușit de Darius Olaru în CFR Cluj - FCSB 1-1

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.