Liga 1

MM Stoica, reacție după CFR Cluj - FCSB: „Credeam că am nevoie e psihiatru. M-am simțit ca la Bistrița prin 1993”

MM Stoica/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 11 decembrie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit o primă reacție după CFR Cluj - FCSB 1-1. El a acuzat faza care a dus la golul marcat de ardeleni din corner.

MM Stoica a distribuit o postare a lui Sergi Lopez, cea mai cunoscută voce în online dintre fanii FCSB, în care erau acuzate 3 faulturi comise de jucătorii de la CFR înainte de obținerea cornerului care a dus la golul lui Tachtsidis. 

MM Stoica, reacție după CFR Cluj - FCSB 1-1

„Până n-am revăzut meciul, citind și ascultând ceea ce s-a scris/spus, am crezut că nu mai am discernământ. Mă bătea gândul să-mi fac o programare la psihiatru. 

Sau să rog pe cineva să mă ajute dacă nu pot eu. Aseară m-am simțit ca la Bistrița prin 1993. Dar cu transmisie live în prime-time. Și VAR”, a comentat MM Stoica pe Facebook.

„Întoarce-o și pe asta Colțescogămane!”

„Întoarce-o și pe asta, Colțescogămane ! Itinerar: Compagno faultat de Mogoș, Bîrligea faultat de Dawa, Ngezana faultat de Otele, corner. Gol pentru CFR. Pe astea le-a tolerat, o neatingere a lui Crețu la Otele i s-a părut însă prea mult. 

Mi-a bubuit capul toată noaptea, nu credeam că mai așa rezerve emoționale pt Steaua. Mai bine închid pagina decât să fac un AVC. Urmăriți filmulețul până la final”, apare pe pagina Sergi Lopez, care are 10.000 de urmăritori.

Pentru că nu a dat fault direct din teren, Colțescu nu a mai putut întoarce faza după golul celor de la CFR Cluj. Asta pentru că ardelenii au marcat după un corner, iar fazele premergătoare fazelor fixe din care se înscrie nu intră în protocolul VAR.

VIDEO cu golul superb marcat de Coman și anulat de VAR

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.