Liga 1

Gigi Becali nu învață: a făcut aceeași greșeală și a pierdut o sumă uriașă

Fotomontaj: Stela Tănase

Articol de Alexandru Barbu  —  Tuesday, 12 December 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a păcălit cu Dorin Rotariu așa cum a făcut-o sezonul trecut cu Billel Omrani.

Becali a anunțat că urmează o curățenie la FCSB, iar pe lista neagră e inclus și Rotariu. Extrema dreaptă în vârstă de 28 de ani a semnat în octombrie cu vicecampioana, după ce fusese liber de contract pe toată durata verii și nu mai jucase într-un meci oficial de mai bine de 5 luni!

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că s-a păcălit cu Dorin Rotariu

Chiar și așa, Dorin l-a convins pe finanțatorul roș-albaștrilor să-i ofere un contract colosal raportat la nivelul Ligii 1, 20.000 de euro lunar. După doar 7 meciuri, dintre care 3 ca titular, în care nu a marcat, nici nu a oferit vreun assist, Rotariu a intrat în colimatorul lui Becali, care acum vrea să scape de el cu orice preț.

500.000 €e cota de piață a lui Rotariu, conform portalului de specialitate Trnasfermarkt; cea mai înaltă bornă din carieră a fost 2,5 milioane (iunie 2017)

„Când ești idiot, trebuie să plătești! Cum să-i dai 20.000 de euro lui Rotariu? El se antrena pe coclauri. Cum să îi dai 20.000 de euro? Am fost idiot!”, a „tunat”, luni, Becali.

>

Eșecul cu Dorin Rotariu, copy-paste după Billel Omrani

Becali a vrut să-i reactiveze pe Rotariu și pe Omrani, însă nu a avut succes

Un caz similar, aproape identic s-a petrecut toamna trecută, când Becali credea că a dat lovitura odată cu aducerea lui Omrani în plin campionat.

Acum în vârstă de 30 de ani și legitimat la Petrolul, Billel fusese șomer 3 luni până să fie angajat de FCSB. La fel ca Rotariu, algerianul cu origini franceze a primit 20.000 € lunar și a dezamăgit crunt în roș-albastru, fiind departe de fotbalistul care cucerea 5 titluri la CFR Cluj. 

În tricoul celor de la FCSB, Omrani a prins doar 6 etape ca titular în Superliga, reușind două goluri și două assist-uri.

Sunt unii jucători care mi-au plăcut foarte mult, iar când am avut posibilitatea i-am luat. Așa s-a întâmplat și cu Omrani. L-am testat, acum afară! 

- Gigi Becali, patron FCSB, în urmă cu un an

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.