Handbal

România eliminată, turneul preolimpic ratat, dar Florentin Pera în extaz! Imagini curioase după fluierul final cu Polonia

+10 Foto
Florentin Pera, explozie de bucurie după Polonia - România

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 11 decembrie 2023

Deja eliminată, echipa națională de handbal feminin a României a câștigat cu Polonia (27-26) și s-a clasat doar pe locul 12 la Campionatul Mondial, astfel că a ratat calificarea la Turneul Preolimpic. În acest context, felul în care selecționerul Florentin Pera a sărbătorit victoria este extrem de curios.

Eliminată matematic de la Campionatul Mondial odată cu victoria Danemarcei contra Poloniei, România rămăsese cu o miză importantă.

O victorie la 10 goluri și un joc favorabil al rezultatelor ar fi făcut ca România să se claseze pe locul 10 la acest turneu final, poziție ce ar fi garantat calificarea la Turneul Preolimpic.

Florentin Pera, explozie de bucurie după Polonia - România, deși obiectivul a fost ratat

Nu s-a întâmplat, România a învins-o la un singur gol pe Polonia, iar Ungaria s-a impus cu Croația, în condițiile în care „tricolorele” aveau nevoie de egal în acel meci.

În contextul ratării obiectivului, reacția selecționerului Florentin Pera imediat după fluierul final al partidei de astăzi a fost cel puțin curioasă.

+10 Foto
sursă capturi: DigiSport

Pera a sărit de bucurie și a început să alerge pe parchet, căutându-și jucătoarele pentru a le felicita și îmbrățișa.

Interacțiunea cu Eliza Buceschi, cea mai bună jucătoare a meciului, a fost grăitoare. Pera a îmbrățișat-o, dar nu părea că Buceschi îi împărtășea entuziasmul.

+10 Foto
sursă capturi: DigiSport

Rezumatul VIDEO. Polonia - România 26-27

Mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.