Campionate

ȘOCANT! Sub privirile lui Moruțan, patronul a intrat pe teren și i-a umflat ochiul arbitrului!

+8 Foto
Halil Umut Meler a rămas cu ochiul umflat după ce bașkanul lui Ankaragucu l-a lovit

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 11 decembrie 2023

Scene șocante imediat după Ankaragucu - Rizespor 1-1, meci în care românul Olimpiu Moruțan a înscris. Bașkanul clubului gazdă, Faruk Koca, a intrat pe teren și i-a dat un pumn în față arbitrului Halil Umut Meler, care l-a lăsat pe oficial cu ochiul umflat!

În această seară, Ankaragucu, cu Olimpiu Moruțan titular și marcator, a remizat pe teren propriu cu Rizespor în etapa 15 a campionatului Turciei.

Cu om în minus din minutul 50, Ankaragucu s-a văzut egalată în minutul 7 al prelungirilor, ceea ce a făcut ca tabela să arate 1-1 la final.

Scene șocante după Ankaragucu - Rizespor: bașkanul i-a umflat ochiul arbitrului! 

Imediat după ultimul fluier, bașkanul de la Ankaragucu, Faruk Koca, a intrat pe gazon, a alergat spre arbitru și l-a lovit pe acesta cu pumnul în față! „Centralul” s-a prăbușit pe gazon, răstimp în care alte persoane din anturajul bașkanului îl loveau cu piciorul, unii chiar în cap! 

Când s-a ridicat, arbitrul avea ochiul stâng umflat și vânăt. El a fost dus la vestiare pentru ca medicii să-l verifice, apoi a fost transportat la spital, conform publicației turce Fanatik.

Sursa citată scrie că Federația Turcă de Fotbal a convocat o întrunire de urgență a conducerii, în care să judece scenele șocante petrecute în această seară.

Ministrul Justiției: „A fost declanșată o anchetă”

Yilmaz Tunc, ministrul Justiției din Turcia, a anunțat că „a fost declanșată o anchetă legală împotriva celor responsabili pentru atacul asupra arbitrului Halil Umut Meler la finalul meciului”.

După meci, antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belozoglu, a oferit un răspuns laconic la interviu: „Ce pot să spun despre ce s-a întâmplat astăzi? Doar că îmi pare foarte, foarte rău. Nu vreau să zic nimic altceva”.

Tot din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.