Liga 1

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj » Ce le-au făcut jucătorilor după meci + au primit doi rivali în peluză

Dinamoviștii riscă să se întoarcă în Liga 2 după numai un an. Foto: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto)  —  luni, 11 decembrie 2023

Fanii lui Dinamo au fost extrem de nervoși la finalul meciului pierdut de „câini” acasă cu U Cluj, scor 0-1. Suporterii și-au înjurat jucătorii, dar i-au primit cu brațele deschise pe Daniel Popa și pe Dan Nistor, chiar marcatorul golului care a decis meciul.

Suporterii lui Dinamo n-au tolerat un nou eșec al favoriților. Al cincilea consecutiv, care îi ține pe „câini” la 11 puncte de locul 14, ultimul care evită retrogradarea directă. Imediat după fluierul final, galeria i-a luat la țintă pe jucători: „Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”. Scandarea a fost preluată imediat de toți suporterii prezenți la meci.

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj

Aceștia au continuat cu alte mesaje dure, „Plecați cu toții!” sau „Dinamo nu e o afacere!”. Mai mult, suporterii de la Tribuna a II-a au început să scandeze „Serie B! Serie B!”.

Jucătorii au vrut să vină în fața galeriei pentru a-și cere scuze față de suporteri, însă s-au lovit de refuzul vehement al acestora. Galeria a început să îi huiduie și să le facă semne să plece la vestiare, lucru pe care, în cele din urmă, jucătorii l-au și făcut. Mai puțin cei intrați în repriza secundă, care au rămas pe teren cu noul preparator fizic pentru un scurt antrenament și care au fost ținta înjurăturilor venite din partea propriilor fani.

Suporterii nu l-au iertat nici pe președintele clubuluipe care l-au înjurat în premieră: „M*** Nicolescu!”

Dan Nistor și Daniel Popa, primiți de către galeria PCH

Foștii jucători ai lui Dinamo, Dan Nistor și Daniel Popa, au mers la finalul meciului în fața galeriei PCH și au scandat împreună împotriva Stelei. Cei doi jucători și-au dat jos tricourile și le-au oferit galeriei lui Dinamo.

Dinamo a pierdut al cincilea meci consecutiv în Superligă și rămâne pe penultima poziție, la doar un punct deasupra „lanternei roșii”, FC Botoșani, pe care urmează să o întâlnească în următoarea etapă.

VIDEO. Suporterii lui Dinamo, dezbinați

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.