Liga 1

Răzvan Patriche, după a cincea înfrângere consecutivă a lui Dinamo: „Nu reușim să scoatem capul la suprafață orice am face”

Răzvan Patriche

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 11 decembrie 2023

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a recunoscut la finalul meciului pierdut cu U Cluj, scor 0-1, că echipa a intrat într-un blocaj din care nu poate ieși.

Dan Nistor, fostul jucător al lui Dinamo, a marcat unicul gol al meciului în minutul 4 și a adus a cincea înfrângere consecutivă a „câinilor”.

Răzvan Patriche: „Nu reușim să scoatem capul la suprafață orice am face”

Factorul mental este foarte important în acest moment, după o serie atât de slabă nu reușim să scoatem capul la suprafață orice am face. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii, dar nu reușim să înscriem. Alergăm enorm, ne creăm ocazii, am pus presiune pe adversar, dar ne lipsește golul și victoria.

Am făcut un meci bun astăzi, dar facem meciuri bune și peirdem. E greu așa. Mereu încercăm să ne încurajăm, să stabilim ce avem de făcut, dar când vine meciul nu știm ce trebuie să facem să ieșim din situația asta. 

În aceste momente avem nevoie de victorii, de puncte. Degeaba am făcut un meci bun pentru că am pierdut. Nu ne ajută cu nimic. Prefer să facem un meci prost și să câștigăm. N-avem puncte. Am făcut meciuri bune, sper să facem în continuare, dar să obținem și victorii, să aducem puncte”, a declarat Răzvan Patriche la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

VIDEO. Dinamo, abandonată de suporteri. Doar 2000 de fani la meciul cu U Cluj

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.