Campionate

Decizie drastică în Turcia: nu se mai joacă niciun meci! Anunțul Federației, după scenele ȘOCANTE din Ankaragucu - Rizespor

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 12 decembrie 2023

Federația Turcă a reacționat prompt după scenele șocante care au avut loc luni seară. Și a hotărât ca niciun meci să nu se mai joace până la o următoare decizie. 

După scenele violente , membrii importanți ai Federației de Fotbal din Turcia s-au întâlnit de urgență, iar după ședință, președintele Mehmet Buyukekşi a anunțat că au decis ca niciun meci să nu se mai joace până la o următoare decizie.

Nu se mai joacă în Turcia după violențele extreme de la Ankaragucu – Rizespor

„Am avut o întâlnire a Consiliului de Administrație, o întâlnire de urgență. Și am amânat toate meciurile, din toate ligile, pe termen nelimitat.

După meci, arbitrul a fost atacat de niște criminali. A fost un atac inuman și condamnăm ferm acest atac. Îi dorim lui Halil Umut Meler recuperare rapidă.

Cei care l-au atacat nu l-au atacat doar pe arbitru, ci pe toată lumea din fotbalul turc. E o rușine pentru fotbalul nostru! Să nu ne facem de rușine în toată lumea! Am început toate demersurile pentru a lua măsurile necesare. Vom impune sancțiunile necesare. Clubul va fi pedepsit în cel mai drastic mod. E destul! Fotbalul turc nu merită asta!

Toți cei care au criticat arbitrii sunt complici. Președinți de club, manageri, antrenori, jucători, toți. Arbitrii sunt oameni, pot greși. Dar nu putem să-i lovim cu pumnii și picioarele”, a spus Mehmet Buyukekşi, potrivit cotidioanului turc fanatik.com.

VIDEO. Atenție, imagini dure! Arbitru lovit cu pumnii și picioarele pe teren în prima ligă a Turciei

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.