Liga 1

Mihai Stoica iese la atac: „Să vă spun ce-i zicea Colțescu lui Găman după meci”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 12 December 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat cea mai intensă fază din CFR Cluj – FCSB 1-1: golul lui Florinel Coman, care a fost anulat cu VAR.

  • CONTEXT: Minutul 52 a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

După mesajul postat pe Facebook după meci, Mihai Stoica a comentat marți seară faza care a dus la anularea golului marcat de Florinel Coman. Acesta a criticat decizia și îl atacă pe centralul Sebastian Colțescu, care inițial a validat golul.

Reacția lui Mihai Stoica după CFR Cluj – FCSB

„Trebuie vorbit de ce s-a întâmplat înainte de ce s-a întâmplat la golul lui CFR, că sunt faze alarmante. O intrare brutală la Compagno, iar aşa ceva e la limita cartonaşului galben. E galben! Nu are nicio intenţie să joace mingea. E fault clar la Ngezana, dar uitaţi-vă ș la faultul lui Mogoş la Compagno. Cum să laşi aşa ceva? Nu are nicio scuză. 

La faza în care i se anulează lui Coman, și dacă îl atingea Creţu pe Otele nu era fault. Creţu nu-l atinge, chiar simlează Otele. Nu mă interesează ce zic unii şi alţii. Se vede foarte bine. Otele simulează! Duce piciorul şi simulează. Şi dacă nu-l atingea, Crețu a jucat mingea. Unde îl atinge? La ce îl atinge? La tibie? La peroneu? Nu-l atinge!  

Găman nu are voie să intervină! Nu e fault! Şi dacă l-ar atinge tangenţial, nu e fază la care VAR să intervină să-i spună că «Ai greşit. Vino să vezi».” a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Stoica a continuat.

„După meci, Colţescu, de faţă cu team managerul nostru, Marius Ianuli,, îi spunea lui Găman «De ce m-ai chemat?». Eu cred că mai degrabă discuţiile alea se poartă când sunt doar oficialii în vestiar, nu să audă altcineva. Şmecherii de astea am văzut multe la viaţa mea. 

Că Găman îl cheamă pe Colţescu şi îşi depăşeşte atribuţiile încălcând protocolul, da, e vinovat. Dar principalul vinovat e Colţescu”, a adăugat MM Stoica pentru sursa citată. 

VIDEO Golul lui Florinel Coman, anulat de VAR

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.