Campionate

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Barcelona a pierdut pe teren propriu cu Girona: „Mi-a plăcut meciul, m-am distrat! Girona a fost mai bună”

Carlo Ancelotti / Foto: Imago

Articol de Alexandru Stanciu  —  marţi, 12 decembrie 2023

Carlo Ancelotti a vorbit despre meciul dintre rivalele Realului la titlu din acest sezon de La Liga, Barcelona și Girona, la conferința de presă de dinaintea meciului  cu Union Berlin, ultimul din grupa C din Champions League.

Girona a făcut spectacol pe terenul Barcelonei, reușind să câștige meciul cu scorul de 4-2. Dovbyk a deschis scorul în minutul 12, dar Lewandowski a reușit egalarea 7 minute mai târziu. 

Oaspeții au reușit să intre în avantaj la cabine grație golului marcat de Gutierrez în minutul 40. Valery a dus scorul la 3-1 în minutul 80, dar golul marcat de Gundogan în minutul 90+2 a adus o ultimă speranță de egalare pentru Barcelona, curmată, însă, de reușita lui Stuani din minutul 90+5.

Carlo Ancelotti: „Mi-a plăcut meciul, m-am distrat! Girona a fost mai bună”

„Barcelona - Girona a fost un meci distractiv, au jucat foarte frumos. Girona a fost mai bună, a avut mai mult succes. Nu pot să critic sau să țin discursuri despre alte echipe în termeni tactici și analitici. Mi-a plăcut meciul, m-am distrat. Spiritul de luptă al Gironei este surprinzător, au foarte multă personalitate în joc”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Girona, liderul surpriză din Spania

Girona ocupă prima poziție în clasamentul din La Liga, cu 41 de puncte obținute în 16 etape. Real Madrid, ocupanta locului secund cu 39 de puncte, este singura echipă care a învins-o pe Girona în această stagiune, scor 3-0. Top 4 este completat de Atletico Madrid și Barcelona, care au câte 34 de puncte.

Girona are cel mai bun atac, cu 38 de goluri marcate, urmată de Real Madrid, care a înscris 34 de goluri, dar care are o defensivă mai bună, cu doar 10 goluri primite, spre deosebire de Girona, care a încasat 20 de goluri.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.