Liga 1

După despărțirea de Sepsi, Liviu Ciobotariu poate da lovitura » Are o ofertă de un milion de dolari!

Liviu Ciobotariu

Articol de Alexandru Stanciu  —  Tuesday, 12 December 2023

La doar două săptămâni de la despărțirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, Liviu Ciobotariu are o ofertă colosală de la o echipă națională din zona arabă.

Liviu Ciobotariu a negociat cu Dinamo pentru preluarea postului de antrenor la doar câteva zile de la rezilierea contractului cu Sepsi, dar antrenorul a refuzat oferta venită din partea penultimei formații din clasamentul Superligii.

Liviu Ciobotariu, ofertă de un milion de dolari

Liviu Ciobotariu a primit o ofertă de un milion de dolari pentru a prelua naționala Omanului, susține iamsport.ro. Ciobotariu a mai antrenat în zona arabă două echipe de club și o echipă națională.

Antrenorul român le-a mai pregătit pe Al Tai și Al Faisaly din Arabia Saudită, dar și naționala Libanului. Reprezentanții naționalei Omanului au două variante în acest moment: Liviu Ciobotariu și un antrenor francez. 

Discuțiile cu tehnicianul român sunt avansate, salariul fiind unul uriaș, un milion de dolari pentru acesta și pentru staff-ul său.

Pe banca lui Sepsi, Ciobotariu a înregistrat 9 victorii, 9 înfrângeri și 8 remize, cu un golaveraj de 33-28. La momentul despărțirii, Sepsi ocupa locul 10 în Superligă, cu 20 de puncte obținute.

În momentul în care a refuzat să o preia pe Dinamo, echipă pentru care a evoluat ca jucător în două rânduri (1998-2000 și 2004-2005), Liviu Ciobotariu a motivat că își dorește să ia o pauză din antrenorat.

VIDEO. Andrei Nicolescu, despre negocierile dintre Dinamo și Liviu Ciobotariu: „Am încercat să avem o comunicare, dar nu s-a reușit”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.