Handbal

Se retrage din națională?! Crina Pintea, mesaj criptic după eliminarea României de la Campionatul Mondial

Crina Pintea // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 12 decembrie 2023

Crina Pintea (33 de ani) a publicat un mesaj criptic după eliminarea României de la Campionatul Mondial de handbal feminin. „Finalul poveștii”, a scris pivotul lui CSM București. Semn că s-a retras din națională?

Luni, cu Crina Pintea autoare a 4 goluri, România a învins-o pe Polonia, 27-26, în ultimul meci al „tricolorelor” de la Campionatul Mondial.

Este posibil ca acesta să fi fost ultimul meci al Crinei Pintea la națională. Astăzi, Crina a publicat pe rețelele de socializare un text criptic, aparent un mesaj de adio de la echipa națională. 

Crina Pintea, mesaj criptic: „Finalul poveștii. Sunt recunoscătoare pentru tot!”

„Finalul poveștii...

Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit. Sunt recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am întâlnit și de la care am învațat atât de multe. Sunt recunoscătoare pentru toate zâmbetele pe care le-am oferit prin ceea ce am facut pe teren.

Sunt recunoscătoare pentru toate momentele prin care oamenii m-au facut să zâmbesc chiar dacă nu eram în stare să o fac.

O călătorie plină de emoție, bucurie, durere și lecții, dar este cea mai frumoasă călătorie. Sunt profund recunoscătoare pentru tot!”, a scris Crina pe Instagram.

În urma rezultatelor de luni, România a încheiat Campionatul Mondial pe locul 12, ratând calificarea în sferturi ca urmare a înfrângerilor cu Danemarca și Germania.

Mai multe știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.