Tenis

Simona Halep, zărită pe Champs-Élysées în ziua în care a aflat data audierii » Din magazinul sponsorului, direct într-un taxi de lux! Avem imaginile

+10 Foto
Simona Halep, intrând într-un taxi alături de mama ei, Tania // foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 12 decembrie 2023

În continuare suspendată, în așteptarea judecării apelului la decizia de suspendare pentru 4 ani, Simona Halep (32 de ani) a fost zărită de reporterii GSP în Paris, la cumpărături alături de mama ei pe celebrul bulevard Champs-Élysées.

Zi plină pentru Simona Halep, dubla câștigătoare de Grand Slam care petrece această perioadă în Paris, capitala Franței.

Dis-de-dimineață, Simona a aflat că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a fixat audierile în cazul de dopaj în perioada 7-9 februarie 2024.

Câteva ore mai târziu, Simona a ieșit la cumpărături alături de mama ei, Tania, pe celebrul bulevard parizian Champs-Élysées.

GSP a zărit-o pe Simona Halep pe Champs-Élysées, în ziua în care sportiva a aflat data audierii

Simona și mama ei intraseră într-un magazin al unuia dintre sponsorii sportivei, firma americană de articole sportive Nike, apoi, la ieșire, s-au îndreptat către un taxi care le aștepta.

+10 Foto
Simona Halep, în Paris

Îmbrăcată comod, acoperită cu un palton în contextul vremii ploioase din Paris, Simona a schimbat câteva vorbe cu șoferul, apoi a intrat alături de mama ei în vehicul, fix înainte ca ploaia să se întețească.

+10 Foto
Simona Halep, în Paris

Simona Halep, mesaj enigmatic: „Pregătită să revin unde a început totul”

Simona se află de câteva zile în Paris, luni publicând un mesaj enigmatic din capitala Franței.

„Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris jucătoarea de tenis, fără să specifice concret la ce se referă prin acea revenire.

Oficial, ea este suspendată până în octombrie 2026. Speranța Simonei este că TAS va reduce suspendarea pe care a dictat-o în septembrie tribunalul independent Sports Resolutions, de 4 ani.

Mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.