Tenis

Simona Halep, prima reacție după anunțul făcut astăzi de TAS: „Am această posibilitate”

+10 Foto
Simona Halep

Articol de Daniel Grigore  —  Tuesday, 12 December 2023

Simona Halep (32 de ani) a oferit prima reacție după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a fixat audierile în cazul de dopaj în perioada 7-9 februarie 2024.

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată vreme de 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului anti-doping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Simona Halep, prima reacție după ce TAS a fixat datele audierilor

Simona a făcut apel la TAS, iar astăzi a aflat când vor avea loc audierile, între 7 și 9 februarie 2024. În urma anunțului, Halep a publicat un mesaj video pe contul de Instagram, în care se declară încântată că a aflat datele la care-și va putea susține nevinovăția în cazul de dopaj.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta și a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”, a afirmat Simona.

Echipa Simonei Halep a explicat testul pozitiv la roxadustat susținând că un supliment alimentar utilizat de aceasta înainte de US Open 2022, o pudră de colagen, Keto MCT, a fost contaminată. Gazeta Sporturilor a mers în Canada pentru a investiga cazul - AICI, concluziile.

GSP a zărit-o pe Simona Halep pe Champs-Élysées, în ziua în care sportiva a aflat data audierii

+10 Foto
Simona Halep, în Paris

La câteva ore după anunțul TAS, GSP a zărit-o pe Simona Halep pe celebrul bulevard parizian Champs-Élysées. Sportiva și mama ei, Tania, intraseră într-un magazin al unuia dintre sponsorii sportivei, firma americană de articole sportive Nike, apoi, la ieșire, s-au îndreptat către un taxi care le aștepta.

Îmbrăcată comod, acoperită cu un palton în contextul vremii ploioase din Paris, Simona a schimbat câteva vorbe cu șoferul, apoi a intrat alături de mama ei în vehicul, fix înainte ca ploaia să se întețească.

Tot despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.