Liga 1

„N-am mai văzut așa ceva!” » Ratarea campionatului? Dorinel Munteanu, exasperat de tripla ocazie din prelungiri!

+9 Foto
Ariel Lopez l-a luat la țintă pe Ninaj din câțiva metri în Oțelul - Sepsi

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 12 decembrie 2023

Oțelul a fost învinsă de Sepsi în epilogul etapei 19 din Superligă, 2-3, înfrângere cu atât mai dureroasă cu cât gălățenii au avut o triplă ocazie în prelungiri, ceva cum rar se vede.

Condusă cu două goluri începând din minutul 75, Oțelul a revenit în joc prin reușita lui George Cîrjan din minutul 83.

Gălățenii au plecat apoi în căutarea golului egalizator, iar în prelungirile partidei, în minutul 90+2, au fost la un pas de a-l înscrie.

În urma unui corner, echipa lui Dorinel Munteanu, suspendat astăzi, a ratat o triplă șansă cum rar se vede în fotbal. Reacția unuia dintre comentatorii DigiSport, Andrei Tivilichi, a fost elocventă: „N-am mai văzut așa ceva!”.

„N-am mai văzut așa ceva!” » Ratarea campionatului în Oțelul - Sepsi?

Ce s-a întâmplat? Pentru a se conecta cu mingea centrată din corner, Kehinde Fatai s-a înălțat mai sus decât fundașii adverși și a lovit balonul cu capul. Mingea a zguduit transversala, apoi a fost respinsă greșit de un fundaș, pe direcția lui George Cîrjan. 

Atacantul Oțelului a reluat cu capul, Nicolae Păun a respins de pe linia porții, apoi balonul a ajuns la Ariel Lopez, aflat la doar 4 metri de poartă

Uluitor, uruguayanul l-a luat la țintă pe Branislav Ninaj, stoperul aflat pe linia porții, iar balonul a ieșit din nou în corner!

A fost o înlănțuire incredibilă de ratări. Dacă ar fi marcat, Oțelul ar fi obținut, cel mai probabil, un punct prețios împotriva unei contracandidate la play-off.

Sepsi are acum 26 de puncte, doar două sub Hermannstadt, formația de pe primul loc de play-off. Oțelul a rămas cu 23.

VIDEO. Gol superb în CFR Cluj - FCSB

>

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.