Liga 1

Opinia categorică despre Florinel Coman a fostului patron de club: „Mie nu-mi place! Absolut zero!”

Marian Iancu (58 de ani), fostul patron de la Politehnica Timișoara, a spus că nu îi place de Florinel Coman (25 de ani). foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Tuesday, 12 December 2023

Marian Iancu (58 de ani), fostul patron de la Politehnica Timișoara, a spus că nu îi place de Florinel Coman (25 de ani).

Marian Iancu a declarat că extrema stângă Florinel Coman nu este pe placul său. Aportul scăzut pe faza defensivă și jocul de cap slab l-ar împiedica pe Coman să fie un jucător complet.

Acesta apreciază cifrele bune ale „șeptarului” de la FCSB, dar consideră că, în multe rânduri, acesta nu își ajută coechipierii suficient. 

Marian Iancu: „Florinel Coman nu este un jucător complet”

„Mie nu-mi place jucătorul Coman pentru că nu e un jucător complet. E jumătate de jucător, este prin excelență un marcator, un om care te scoate din când în când, dar faza a doua și joc de cap nimic. 

Absolut zero! Nu e prototipul meu de jucător. Eu am construit echipe în forță și toți antrenorii pe care i-am avut, antrenori de calitate, au impus fotbalul total.

Asta nu înseamnă că ce a realizat Coman nu doar la meciul acesta, ci și la celelalte meciuri, nu a fost fantastic. Nu că nu-mi place Coman. Ochiul vede, inima cere.

Eu vorbesc pragmatic fiind și gândind în contextul unei echipe. Fotbalul este un joc colectiv, un joc de echipă. Totuși, Coman e un minus pentru că pune presiune pe ceea ce trebuie să facă ceilalți. 

Sunt foarte puțini jucători în lume care merită diferența asta, care merită ca o echipă întreagă să joace pentru el, să suplinească minusul de energie, de angajament fizic necesar și fazei defensive” a spus Marian Iancu, potrivit Fanatik

7 goluriși 8 pase desicive are Florinel Coman în acest sezon competițional

VIDEO. CFR Cluj - FCSB » Florinel Coman marchează un Eurogol - VAR-ul intervine si anuleaza reușita

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.