Liga Campionilor

Sergio Ramos, după ce penalty-ul Sevillei a fost repetat în urma intervenției VAR-ului: „E scandalos!”

Sergio Ramos (37 de ani) a reacționat după ce Sevilla a fost învinsă de Lens, scor 1-2. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 13 decembrie 2023

Sergio Ramos (37 de ani) a reacționat după ce Sevilla a fost învinsă de Lens, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor Ligii Campionilor.

Sevilla a pierdut meciul cu Lens și s-a clasat pe ultimul loc în grupa B. Spaniolii au fost eliminați din cupele europene.

La finalul meciului, Sergio Ramos a fost foarte trist după ce echipa sa și-a încheiat aventura europeană în acest sezon.

Fundașul a lăudat sistemul VAR, care a intervenit și a comunicat faptul că Brice Samba, portarul lui Lille, nu avea un picior pe linia porții în momentul în care Sergio Ramos a executat penalty-ul Sevillei. Lovitura de pedeapsă a fost repetată și spaniolul a înscris printr-o panenka foarte frumoasă, readucându-i pe spanioli în joc.

Sergio Ramos, după ce Sevilla a fost eliminată din cupele europene

O seară grea, întotdeauna este trist să părăsești competiția. Am avut șansa să câștigăm, dar detaliile au făcut diferența.

Penalty-ul, o nebunie. Eu mereu am susținut VAR-ul, care e aici să-i ajute pe arbitri, să verifice. Doar el a văzut penalty-ul. E scandalos.

Suntem eliminați, e trist că nu le-am putut aduce o bucurie fanilor care ne sunt alături. Sunt momente în care pierzi și-ți poți felicita adversarii, pentru că au fost mai buni. Nu e cazul acum. Ne rămâne Cupa Spaniei și trebuie să obținem un loc cât mai bun în campionat”,a spus Sergio Ramos, potrivit Marca.

GALERIE FOTO. FOTO Golul lui Sergio Ramos în Lens - Sevilla 1-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.