Stiri extrasport

Fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni a ajuns vedetă TV în Peninsulă

+42 Foto
Andreea Sasu

Articol de Livia Lixandru  —  luni, 05 februarie 2024

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, a devenit vedetă în Italia, odată cu participarea la una dintre cele mai de succes emisiuni din Peninsulă.. 

Tânăra din Paşcani, care a devenit cunoscută în Italia pentru aventurile ei cu personalităţi din sport şi modă, este în centrul atenţiei în cel de-al nouălea sezon al emisiunii Ciao Darwin, de pe postul de televiziune Canale 5.

GALERIE FOTO. Andreea Sasu, fotomodelul din Pașcani ajunsă vedetă în Italia

+42 Foto
Andreea Sasu

Emisiunea „Ciao Darwin” este una dintre cele mai longevive și populare emisiuni de televiziune din Italia. A început să fie difuzată în anul 1998 și a avut un succes remarcabil, devenind unul dintre programele emblemă ale televiziunii italiene.  „Show-ul” abordează teme sociale, culturale și umoristice, uneori provocând dezbateri în rândul publicului.

Andreea s-a mutat la Milano după vârsta de 20 de ani, scrie revista Rotalianul. Cariera sa de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită. 

Andreea Sasu a avut o relaţie de un an cu designerul Philipp Plein, apoi un scurt flirt cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. Mai târziu, a fost implicată într-o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona.

Andreea a mărturisit într-un interviu că „visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie”. După terminarea şcolii în România, la Paşcani, s-a înscris la Universitate pentru a studia Marketing şi Publicitate, dar a abandonat studiile pentru a se muta la Milano, unde a început cariera de model. Pasionată şi de sport, Andrea pratică de asemenea kickboxing.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.