Liga Campionilor

Brigada lui Istvan Kovacs, asaltată de portughezi » Ce gafă au comis românii

Istvan Kovacs discută cu unul dintre jucătorii lui Porto

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 14 December 2023

„Centralul” Istvan Kovacs și asistentul Vasile Marinescu au creat confuzie la golul egalizator de 1-1 al lui Șahtior, în meciul de la Porto. Marinescu a semnalizat prea devreme un presupus ofsaid, jucătorii-gazdă s-au oprit, dar Kovacs a lăsat faza să continue și ucrainenii au marcat. La analiza VAR, golul a fost validat!

Probleme pentru brigada condusă de Istvan Kovacs la meciul lui FC Porto cu Șahtior Donețk. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru amfitrioni, „centralul” din Carei și asistentul Vasile Marinescu au gafat nepermis.

Vasile Marinescu a ridicat fanionul prea devreme în Porto - Șahtior

Pe atacul lui Șahtior, Marinescu a ridicat fanionul, semnalizând o presupusă poziție de ofsaid la Zubkov. Apărătorii lui Porto s-au oprit, dar Kovacs a făcut semn ca faza să continue. Zubkov a centrat în fața porții, iar Sikan l-a expediat în plasă: 1-1!

Gazdele l-au luat cu asalt pe „centralul” român, protestând, dar, în cele din urmă, golul a fost acordat după analiza VAR.  În camera VAR s-au aflat italianul Massimiliano Irrati și Cătălin Popa. Celălalt asistent a fost Ovidiu Artene, iar arbitru de rezervă, Marcel Bârsan.

Gafa lui Istvan Kovacs și a lui Vasile Marinescu n-a influențat rezultatul final

Gafa românilor n-a influențat însă rezultatul final. Mult superioară, FC Porto s-a impus în cele din urmă cu 5-3! Galeno a făcut „dubla” în minutul 43, după care a urmat o ploaie de goluri.

Taremi (62), Pepe (75) și F. Conceicao (82) au punctat pentru amfitrioni, Eustaqio (72 autogol) și Eguinaldo (82) pentru ucraineni. 

VIDEO. VIDEO. Istvan Kovacs cheamă tinerii spre arbitraj într-o campanie UEFA

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.