Campionate

A discutat cu potențialul înlocuitor al lui Erik ten Hag. Când se face schimbarea pe bancă

Graham Potter ar fi alesul pentru banca lui Manchester United

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 14 decembrie 2023

Noul investitor al lui Manchester United, omul de afaceri Jim Ratcliffe, s-a întâlnit cu Graham Potter, liber din primăvară, când a fost demis de la Chelsea. Tabloidele The Sun și Daily Mail susțin că Potter îl va înlocui pe managerul Erik ten Hag dacă acesta pierde, duminică, derby-ul cu Liverpool.

Managerul Erik ten Hag se află sub o presiune fantastică după ce Manchester United a fost eliminată din Europa. Ziarele britanice anunță că derby-ul din Premier League, cu Liverpool, e decisiv pentru viitorul său, iar două dintre acestea, The Sun și Daily Mail, dezvăluie că s-a luat o decizie și-n privința înlocuitorului.

Noul investitor al lui Manchester United, Jim Ratcliffe, așteptat să cumpere 25 la sută din acțiuni săptămâna viitoare, s-ar fi întâlnit deja cu potențialul succesor al lui Ten Hag.

Investitorul Jim Ratcliffe este fan Graham Potter

Este vorba despre Graham Potter, liber de contract din aprilie, când a fost dat afară de la Chelsea. „Ratcliffe este fan Potter”, a aflat The Sun.

Potter tocmai a refuzat o ofertă din Championship, de la Stoke City, iar cotidianul amintit susține că decizia lui a fost deja un semn că se pregătește pentru o provocare „mai importantă”. 

Erik ten Hag este în vrie după un sezon 2022/2023 rezonabil

Ten Hag e al cincilea manager al lui Manchester United de la retragerea legendarului Sir Alex Ferguson, la finele sezonului 2012/2013. Însă, ca și predecesorii săi, olandezul n-a reușit să-i readucă pe „diavolii roșii” în fruntea Europei.

El a avut o primă stagiune rezonabilă, locul 3 în Premier League 2022/2023 și triumful din Cupa Ligii Angliei (Carabao Cup), dar în 2023/2024 lucrurile au mers din rău în mai rău: 12 eșecuri în 24 de meciuri disputate, în toate competițiile. Afară din Europa, locul 6 în Premier League după 16 etape.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.