Liga Campionilor

Până-n zori! Cum au petrecut vedetele Realului în Berlin, după triumful din Ligă

Jucătorii lui Real Madrid celebrează un gol

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 14 December 2023

După victoria cu Union (3-2), din Liga Campionilor, mai multe dintre vedetele Realului au petrecut noaptea de marți spre miercuri într-un bar din Berlin. Cheful a ținut până-n zori, relatează tabloidul german Bild.

Real Madrid a bifat la Berlin, contra lui Union (3-2), a 6-a victorie la rând, din tot atâtea posibile, în grupele Ligii Campionilor. Iar unii dintre jucătorii blanco au ținut să celebreze seria printr-o petrecere ce s-a dorit departe de ochii presei.

Jucătorii lui Real Madrid au descins în bar la 2:30 dimineața!

Ghinionul lor? Deși au părăsit hotelul Ritz-Carlton, unde era cazată echipa, în toiul nopții, pe străzile capitalei Germaniei tot s-au găsit martori oculari care să-i dea pe mâna ziariștilor.

Unul a sunat la Bild și a povestit că „spre 2:30 dimineața, în fața barului Kitty Cheng, au oprit mai multe microbuze din care au descins fotbaliștii Realului. Ei și-au protejat fețele cu umbrele, astfel încât să nu poată fi recunoscuți. Au stat până dimineața”.

Jucătorii Realului au făcut rezervare pentru chef

Bild a aflat ulterior că localul a fost rezervat special pentru respectivul chef și că petrecăreții s-au întors apoi la hotel și de acolo au plecat cu toată delegația Realului la aeroport. 

Madridul are meci în campionat duminică, împotriva lui Villarreal. În acest moment ocupă locul 2 în clasamentul LaLiga, după 16 etape, la două puncte distanță de liderul Girona.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.