Liga 1

Bergodi a ieșit din ședința cu Șucu și a prezentat concluziile: „Eu asta am simțit”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 14 decembrie 2023

Cristiano Bergodi a vorbit într-o conferință de presă despre situația lui pe banca Rapidului.

  • Petrolul - Rapid se joacă vineri, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 1, OrangeSport și DigiSport 1

La conferința de azi, Cristiano Bergodi a vorbit despre seria de 5 meciuri fără victorie în care se află Rapid și a dezvăluit că a avut o discuție cu acționarul majoritar, Dan Șucu. 

Bergodi spune că simte că are parte de sprijinul conducerii, deși astăzi au apărut informații că va fi înlocuit cu Marius Măldărășanu, dacă nu ia cel puțin 4 puncte din meciurile cu Petrolul și Farul.

VIDEO Cristiano Bergodi, după ședința cu Dan Șucu: „Simt că am încrederea conducerii”

>

„E un derby. E o rivalitate mare. Vrem să luăm cele trei puncte pentru că nu trecem printr-o perioadă bună. Trebuie să ne apropiem din nou de locurile fruntașe.

Venim după o înfrângere dureroasă, dar se pare că băieții și-au revenit. Am avut discuții cu ei, au discutat și conducătorii cu ei. Nu suntem într-o perioadă bună, dar totul se poate schimba. 

Am avut 13 meciuri fără înfrângere, am avut șansa să ajungem pe locul 2... Echipa a pierdut puțin din turație, au apărut și probleme. Ne lipsesc jucători buni, care jucau. E un moment greu, dar trebuie să mergem înainte.

Eu sunt antrenorul Rapidului, am venit cu inima deschisă. Am discutat cu conducerea și mi se pare că am tot sprijinul. Da, trebuie să avem și rezultate! Că astea ne țin pe noi.

Am pornit cu un proiect în această vară. Eu am venit chiar înainte de primul meci, dar echipa a mers foarte bine. Acum nu trecem printr-o perioadă bună. Dar eu am simțit încredere din partea conducătorilor. Eu îmi văd de treaba mea și nu am niciun fel de presiune.

>

Eu știu că pe noi ne țin rezultatele. Dar trebuie și evaluată munca antrenorului. Și văzut de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Eu sunt încrezător în ce fac și ce știu. Merg înainte. Toți își dau cu părerea, sunt și multe interese... Eu sunt liniștit. Nu am nicio problemă.

De ce să luăm doar patru puncte? Putem obține și 6 puncte! E important să avem o o evoluție foarte bună cu Petrolul. De ce să nu putem chiar câștiga ambele meciuri? E normal să te critice toată lumea dacă nu merge treaba. Fanii Rapidului au fost mereu lângă echipă”, a declarat Cristiano Bergodi.

Am discutat cu domnul Șucu și conducerea. Conducerea știe de ce avem nevoie și e în discuții cu anumiți jucători. Suntem în discuții pentru a întări lotul în iarnă
 - Cristiano Bergodi

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.