Liga 1

Apelul făcut de Ivaylo Petev în vestiarul Craiovei

Ivaylo Petev, antrenor Universitatea Craiova

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 14 decembrie 2023

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, vrea o reacție din partea jucătorilor săi, sâmbătă, cu Poli Iași, după eșecul de la Sibiu, cu Hermannstadt (1-2).

Universitatea Craiova a organizat miercuri Sărbătoarea Pomului de Crăciun. Au participat și jucătorii primei echipe, servindu-i Moșului drept ajutoare, însă acțiunea a fost doar un scurt declick de la obiectivul sfârșitului de săptămână: 3 puncte cu Poli Iași, sâmbătă, pe „Ion Oblemenco”.

După eșecul de la Sibiu, 1-2 cu Hermannstadt, etapa trecută, primul din mandatul său, antrenorul Ivaylo Petev nu mai concepe o nouă sincopă. Joi, la conferința de presă premergătoare partidei, tehnicianul bulgar a făcut apel la caracterul fotbaliștilor săi și a folosit în reptetate rânduri cuvântul „trebuie”.

Ivaylo Petev: „Trebuie să reparăm”

„Trebuie să facem tot posibilul ca să câștigăm. Fiecare trebuie să se revanșeze pentru ceea ce am făcut etapa trecută, când am pierdut. Trebuie să găsim o viziune bună și să ne luptăm pentru cele trei puncte, astea sunt așteptăriile mele”, a punctat Petev.

El consideră că „cel mai bun lucru la fotbal este că în fiecare săptămână poți să repari și noi trebuie să reparăm. Trebuie să ne învățăm lecția din meciul care a trecut și să arătăm mai bine. Este foarte clar că nu putem să câștigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reușesc acest lucru”.

Ivaylo Petev vrea o reacție după eșecul de la Sibiu

Apelul său către jucători nu s-a oprit aici. Le-a cerut „să ne uităm la noi, să jucăm cu o energie bună și să câștigăm cele trei puncte.

Sunt sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după acel eșec de la Sibiu și, o spun din nou, trebuie să ne revanșăm pentru meciul trecut”.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.