Liga 1

Antrenorul din Superliga a amenințat cu demisia în conferință: „Era mediocrității s-a dus”

Leo Grozavu. Foto: Imago Images

Articol de Ovidiu Minea  —  Thursday, 14 December 2023

Antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a spus joi, într-o conferință de presă, că va pleca de la Poli dacă situația financiară a clubului nu se va îmbunătăți.

Tensiuni la Poli Iași înaintea meciului din campionat cu Universitatea Craiova. În conferința de presă de joi, antrenorul Leo Grozavu a amenințat practic că va pleca de la echipă dacă situația financiară a clubului nu se ameliorează.

Leo Grozavu a răbufnit în conferința de presă

„Fiecare va merge pe drumul lui, dacă lucrurile vor continua cum sunt acum. Era mediocrității s-a dus. La Iași, bugetul e mai mic ca la alte echipe de sub noi, infrastructura nu e ce trebuie pentru performanță”, a comentat Grozavu.

Tehnicianul moldovenilor apreciază că „la un oraș ca Iașiul, echipa trebuie să se bată pentru primele șase locuri, pentru cupele europene. Pentru asta trebuie buget, jucători mai buni, salarii, stadion”.

Buget de 4,5 milioane în 2023, 8.500 de euro lunar cel mai mare salariu

Bugetul clubului pentru anul calendaristic 2023 este de 4,5 milioane de euro. Iar cel mai mare salariu plătit unui jucător se ridică la 8.500 de euro pe lună. În 2022 și 2023, Poli a primit de la Consiliul Județean Iași câte 2 milioane de euro.

Grozavu însuși câștigă în Copou 8.500 de euro pe lună, conform contractului scadent în vară. 

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.