Stiri extrasport

Fosta soție a unui mare campion român și-a îndeplinit visul: „Îmi place să pozez erotic și nu am inhibiții”

+31 Foto
Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a vorbit despre marele vis pe care ș-i l-a îndeplinit, și anume de a poza în celebra revistă Playboy/ foto Instagram @Larisa Drăgulescu

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 14 decembrie 2023

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a vorbit despre marele vis pe care și l-a îndeplinit, și anume de a poza în celebra revistă Playboy.

După ce a pozat în celebra revistă, Larisa Drăgulescu și-a deschis și un cont de OnlyFans, de unde susține că a câștigat o mulțime de bani. Căsnicia lui Marian cu Larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009.

+31 Foto
Instagram @Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu: „Îmi place să pozeze erotic și nu am inhibiții”

„Îmi place să pozez erotic sau chiar porno şi nu am niciun fel de inhibiţie în ceea ce priveşte asta, mă simt fericită că pot să fac asta şi să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi da şi posibilitatea de a stă foarte mult alături de familia mea. 

Am fost playmate pentru revista Playboy din România şi, dacă nu mă înşel, am fost chiar ultimul model al revistei la noi în ţară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy şi frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian”, a declarat Larisa Drăgulescu, într-un interviu pentru Kanal D.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă

- Larisa Drăgulescu, potrivit Pro TV

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.