Liga 1

Marius Avram, prima reacție după atacul dur al lui Ion Crăciunescu: „Dacă asta e normalitatea... Am descoperit ceva care m-a uimit, de asta am ținut să răspund”

Fostul arbitru Marius Avram a reacționat, după declarațiile dure ale lui Ion Crăciunescu la adresa sa.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 14 decembrie 2023

Fostul arbitru Marius Avram a reacționat, după declarațiile dure ale lui Ion Crăciunescu la adresa sa.

Cei doi foști arbitri au avut păreri diferite cu privire de faza din minutul 52 al meciului CFR Cluj - FCSB, scor 1-1. Este vorba de duelul în care Valentin Crețu a intervenit prin alunecare la Philip Otele, iar arbitrul Sebastian Colțescu a dictat fault, după ce a consultat sistemul VAR, anulând golul superb marcat de Florinel Coman.

Marius Avram, răspuns după atacul lui Ion Crăciunescu

De la ce a pornit totul? Ion Crăciunescu a avut o reacție extrem de dură, în direct la DigiSport, în momentul în care Radu Naum i-a transmis că Marius Avram judecase altfel faza controversată: „Mă comparați pe mine cu unii... de n-am auzit de ei! Mamă, ce mare arbitru e Marius Avram! Hai, lăsați-mă în pace!”. 

După care i-a reproșat moderatorului că Avram e mai prețuit de televiziunea cu care ambii colaborează: „La mine nu mai scrie analist. Scrie la emisiuni: «Marius Avram, analist Digi Sport». La mine nu scrie nimic, eu sunt un zero!”

Marius Avram, după atacul lui Ion Crăciunescu:

„Am descoperit ceva care m-a uimit, că poți fi atacat la nivel de persoană pentru că ai o părere diferită față de a altcuiva. Dacă asta este normalitatea... Totuși, de asta am ținut să dau un răspuns, pentru că eu consider că nu este OK să fiu atacat personal pentru că am o părere despre o fază. 

Nu am fost niciodată conflictual, nu m-am certat cu nimeni. Din contră, am un respect deosebit pentru toți oamenii care au activat în arbitraj și în fotbal în general. Nu consider «un zero» niciun arbitru, nici dacă a arbitrat la Liga 2, Liga 3 sau Liga 4. Sunt oameni care acolo au ajuns în carieră, iar eu am un respect deosebit pentru toți. 

Nu cred că trebuie să arbitrezi finale ca să nu fii considerat «un zero». Judecăm faza, fiecare o analizează așa cum o vede el și cu asta, basta!

Fiecare are dreptul la o părere, fotbalul nu este matematică, este interpretabil. Nu îmi place să răspund la atacuri, nu îmi place conflictul”, a spus Marius Avram, pentru ProSport.

VIDEO. Adrian Porumboiu, expertiză despre faza golului anulat al lui Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.