Liga 1

Mihai Stoica, furios după ce a aflat planul lui Vassaras: „N-am crezut că pot trăi o sfidare mai mare!” » Sursele GSP au confirmat informația

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, consideră scandaloase eventualele delegări pe care George Găman și Sebastian Colțescu le-ar primi în runda cu numărul 20 din Superligă.

Articol de Adrian Jitea  —  Thursday, 14 December 2023

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, consideră scandaloase eventualele delegări pe care George Găman și Sebastian Colțescu le-ar primi în runda cu numărul 20 din Superligă. 

  • CONTEXT: Minutul 52 al meciului CFR Cluj - FCSB, scor 1-1, a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

Tabăra celor de la FCSB a contestat vehement decizia luată în colaborare de George Găman (VAR) și de Sebastian Colțescu („central”). Mihai Stoica susține că cei doi n-ar fi fost pedepsiți de Comisia Centrală a Arbitrilor. Sursele GSP îi dau dreptate lui MM. Sebastian Colțescu ar urma să fie la centru la un meci din cadrul acestei etape, în timp ce Găman va fi din nou în camera VAR, de data aceasta ca AVAR.

Mihai Stoica, revoltat de posibilele delegări ale lui Găman și Colțescu 

„Înțeleg că Găman și Colțescu vor fi delegați etapa asta. Eu n-am crezut că o să pot trăi o sfidare mai mare. Toată lumea a văzut că s-a scos mingea din poartă. Este cea mai rușinoasă decizie luată de VAR în România. 

Acest duo, Colțescu și Găman, a făcut ceva ce nu s-a mai văzut. S-au văzut cazuri în care s-au dat penalty-uri sau nu s-au dat. Dar să inventezi că poate îl atinge în nu știu ce unghi... asta e revoltător. 

În momentul în care ești delegat din nou înseamnă că ai girul lui Vassaras. Nu suntem nici orbi, nici idioți. Stop! Nu se poate așa ceva”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica a comentat și planul lui Răzvan Burleanu. Președintele FRF dorește ca din sezonul viitor, formațiile din primele două ligi să aibă pe teren cel puțin 5 fotbaliști formați la nivel autohton: 

Dacă Răzvan Burleanu se întâlnește cu primul ministru pentru a ajuta academiile cu sume consistente, asta este o realizare mare. Asta așteptăm de la președintele Federației Române de fotbal. Nu să iasă și să spună că nu avem voie să vorbim de arbitraj
- Mihai Stoica

VIDEO CU FAZA. Golul lui Florinel Coman, anulat după o analiză și o decizie controversată la VAR

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.