Conference League

Situație incredibilă în Conference League » Coșmarul lui FCSB și-a umilit rivalele, dar a fost ELIMINATĂ din Europa!

Nordsjaelland a pierdut cu Ludogorets, scor 0-1, și a ratat calificarea din grupele Coference League/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 14 decembrie 2023

Nordsjaelland a pierdut cu Ludogorets, scor 0-1, și a ratat calificarea din grupele Coference League.

Echipa care a eliminat-o pe FCSB în preliminariile Conference League a ratat calificarea într-un mod incredibil. Danezii au cel mai bun atac din grupe, cu 17 goluri marcate. Reușitele au venit în primele 5 meciuri, când Nordsjaelland a reușit două rezultate șocante: 7-1 cu Ludogorets și 6-1 cu Fenerbahce.

Danezii au fost cu golurile, turcii și bulgarii cu punctele și calificarea. Fenerbahce a câștigat grupa, cu 12 puncte, la fel ca Ludogorets, dar cu golaveraj mai bun, +2 față de zero. Primul criteriu, rezultalele directe, a fost anulat. Turcii s-au impus în tur cu 3-1 în fața bulgarilor, care au câștigat în retur cu 2-0.

Nordsjaelland, eliminată incredibil din grupele Conference League 

Nordsjaelland putea fi deja calificată înainte de acest meci, dacă nu s-ar fi încurcat cu Spartak Trnava, scor 1-1, în condițiile în care slovacii au obținut singurul punct în grupă chiar în Danemarca, în etapa #4 din grupe. În acest caz, Ludogorets i-ar fi depășit pe danezi doar cu o victorie la 7 goluri diferență.

Nordsjaelland a mers în Bulgaria cu gândul să evite înfrângerea pentru a obține calificarea. Dar „verzii” și-au luat revanșa pentru umilința din tur și i-au lăsat pe danezi acasă. Piotrowski a marcat singurul gol al meciului, în minuutl 79.

Echipa care îl are pe Cosmin Moți în conducere va merge într-un play-off în care va întâlni o echipă căzută din Europa League, pentru un loc în optimile de finală, în timp ce Fenerbahce, din postura de câștigătoare de grupă, va juca direct în optimi.

1. Fenerbahce13-1112p
2. Ludogorets11-1112p
3. Nordsjaelland17-710p
4. Trnava3-151p

VIDEO. Ciprian Panait: „FCSB are cele mai mari șanse să câștige titlul de campioană”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.