Stiri extrasport

„Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”

+65 Foto
Elena Livadariu, partenera lui Alex Mățan. Foto: Instagram

Articol de Cristina Pîrvu  —  vineri, 15 decembrie 2023

Alexandru Mățan (24 de ani), proaspăt campion în MLS, cu Columbus Crew, se iubește de mai bine de trei ani cu Elena, cu care s-a căsătorit civil în ianuarie 2022. În mediul online, fotbalistul i-a făcut soției o superbă declarație de dragoste. 

Alexandru Mățan, fotbalistul care a jucat la Rapid în perioada august-decembrie 2022, a început o viață nouă în America, după ce a revenit la Columbus la finalul anului trecut, alături de Elena, femeia alături de care trăiește o poveste de iubire de 3 ani.

FOTO. Alexandru Mățan, topit după soția lui! Ce mesaj i-a transmis public Elenei

Cei doi s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2022, atunci fotbalistul a zis marele „DA” în fața Ofițerului Stării Civile. Acum, cuplul are un alt motiv de sărbătoare. Pe 14 decembrie Alexandru Mățan și-a sărbătorit soția! Elena a împlinit vârsta de 26 de ani.

Cu această ocazie, fotbalistul i-a transmis un mesaj public soției: „La mulți ani, iubire! Îți mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat. Te iubesc cel mai mult”, a scris pe Instagram Alexandru Mățan. Imediat a venit reacția ei: „Mereu. Te iubesc și eu”.

Sursă foto: Instagram @alexmatan10_

Cu ce se ocupă Elena, soția lui Alexandru Mățan 

Elena Mățan, fostă Livadariu, este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta postează des fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare, cu care i-a încântat pe urmăritori.

Într-o sesiune de Q&A, Elena Mățan a răspuns pe Instagram la întrebarea „Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje”. 

„Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv în SUA. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă, în materie de orice, învățământ, business etc. 

Dezavantajele sunt armele, la o perioadă de timp e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema, nu mai pot merge să văd un film, fac atac de panică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată”, a răspuns Elena Mățan.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.