Liga 1

Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 15 December 2023

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-ar fi gândit să îl transfere pe Daniel Paraschiv, atacantul de la Hermannstadt.

Doar că finanțatorul roș-albaștrilor ar fi fost convins de staff-ul tehnic și de MM Stoica să nu îl ia pe jucătorul cu un gol în naționala României, pentru că nu s-ar potrivi stilului de joc de la FCSB.

Gigi Becali: „Îmi place Paraschiv”

„Mie mi-a plăcut Paraschiv, dar nu prea sunt ei de acord, că nu e jucătorul care ne trebuie, nu e foarte puternic, nu e un marcator autentic. Nu fac tot timpul doar ce vreau eu. Dacă ei (n.r. - cei din staff-ul tehnic) spun că nu, mă retrag și eu.

Dacă vreau cu adevărat, da, dar de acum nu mai fac așa, după ce am luat țepele pe care le-am luat”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Declarațiile lui Becali vin chiar înainte de meciul direct dintre FCSB și Hermannstadt, care are loc pe 16 decembrie, de la ora 20:00.

Cine e Daniel Paraschiv

Ajuns în urmă cu doi ani la Hermannstadt, Paraschiv a impresionat în tricoul sibienilor. Era cotat la 250.000 de euro atunci, în timp ce acum e evaluat la 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt. Paraschiv are 6 goluri în campionat în acest sezon, dar și 3 pase decisive, în 19 etape jucate. Daniel a mai fost legitimat în carieră la Hărman, Luceafărul, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj, Voluntari. 

Evoluțiile bune din sezonul trecut i-au adus și o convocare la națională, pentru care a debutat într-un amical cu Moldova. A intrat în repriza a doua și a marcat la debutul sub tricolor.

Are 14 goluri în 39 de meciuri în sezonul trecut de Liga 1, iar în total a adunat 26 de reușite pentru Hermannstat, în 74 de partide.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.