Liga 1

Bătăi de cap la Rapid! Eliminarea lui Borza îi complică viața lui Bergodi

FOTO: Captură TV @Prima Sport 1

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 15 decembrie 2023

Fundașul stânga Andrei Borza (18 ani) a fost eliminat în minutul 6 al partidei Petrolul - Rapid. Iar Cristiano Bergodi va avea bătăi de cap.

Adus în vară pentru 800.000 de euro, de la Farul, Adrian Borza a văzut cartonașul roșu după o intrare cu talpa asupra lui Ismael Diomande. Și va rata următoarele etape Farul (20 decembrie, 20:30) și FCU Craiova (19 ianuarie).

Probleme pentru Rapid

Eliminarea lui Borza îi dă bătăi de cap antrenorului Cristiano Bergodi. Fundașul stânga era folosit și pentru a bifat regula U21, iar acum italianul va trebuie să găsească alte soluții.

Cel mai probabil, în meciul cu Farul, va fi din nou titularizat Cătălin Cîrjan (21 de ani). Internaționalul de tineret a fost titular cu Petrolul pentru prima dată după 16 etape și nu este unul dintre jucătorii de bază ai formației giuleștene. El ar putea fi titular și în prima etapă din 2024, dacă Rapid nu va transfera alt jucător sub 21 de ani.

În acest moment, pe lângă Cîrjan și Borza, Rapid îi mai are în lot pentru regula U21 pe atacantul Alexandru Stan (18 ani, 5 meciuri), mijlocașul ofensiv Omar El Sawy (19 ani, 4 meciuri) și pe extrema Ștefan Pănoiu (21 de ani, 14 meciuri).

17 meciuria jucat Borza pentru Rapid în acest sezon

VIDEO PETROLUL - RAPID. Claudiu Tudor: Au venit persoane din străinătate la meci”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.