Liga 1

Rapid, aproape o repriză fără jucător U21 » Ce spune regulamentul

+49 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 15 decembrie 2023

Rapid a început meciul cu Petrolul cu doi jucători U21: Andrei Borza (18 ani) și Cătălin Cîrjan (20 de ani). Dar niciunul nu a fost pe teren la final.

Formația alb-vișinie a rămas fără Andrei Borza imediat după startul meciului. Fundașul stânga a văzut cartonașul roșu în minutul 6, pentru un fault dur. Iar imediat după startul reprizei secunde, în minutul 55, Cătălin Cîrjan a fost schimbat.

Rapid, o repriză fără jucător sub 21 de ani în meciul cu Petrolul

Până la finalul meciului, niciunul dintre jucătorii eligibili de pe bancă, Pănoiu, Stan și El Sawy, nu au intrat pe teren, astfel că giuleștenii au jucat aproape o repriză fără jucător pentru regula U21. 

Totuși, clubul nu va avea de suferit. Motivul? Regulamentul prevede că dacă jucătorul U21 este eliminat, echipa poate juca restul meciului fără un jucător care să îndeplinească regula.

Probleme pentru Rapid 

Eliminarea lui Borza îi dă bătăi de cap antrenorului Cristiano Bergodi. 

Fundașul stânga era folosit și pentru a bifat regula U21, iar acum italianul va trebuie să găsească alte soluții.

 Cel mai probabil, în meciul cu Farul, va fi din nou titularizat Cătălin Cîrjan (21 de ani). Internaționalul de tineret a fost titular cu Petrolul pentru prima dată după 16 etape și nu este unul dintre jucătorii de bază ai formației giuleștene. El ar putea fi titular și în prima etapă din 2024, dacă Rapid nu va transfera alt jucător sub 21 de ani. 

VIDEO Atmosfera creată de fani la Petrolul - Rapid

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.